TKO SMO

FOREIGN INVESTMENTS d.o.o. je mlado hrvatsko poduzeće koje svojim know-how žele pružiti podršku svima onima koji svoju priliku za poslovni uspjeh vide na hrvatskom tržištu.

Iz dana u dan kroz poslovno savjetovanje potičemo na uspješna ulaganja. Mi vjerujemo da bi ulaganje trebalo biti jednostavno i produktivno. Tražimo nove načine da svojim klijentima uštedimo vrijeme i novac kako bi mogli svoju energiju usmjeriti na ostvarivanje nove priče na novim tržištima. Surađujemo sa drugim timovima koji dijele nađu želju da ostvare ciljeve svojeg poduzeća ulažući u Hrvatsku kao novo tržište mogućnosti.

Foregin Investments

Foregin Investments d.o.o.

partner od povjerenja

FOREIGN INVESTMENTS d.o.o.; Know-How; partner od povjerenja

VIZIJA

FOREIGN INVESTMENTS d.o.o. vidimo kao poduzeće koje će svojim Know-How biti prepoznato kao partner od povjerenja u području poduzetničkog savjetovanja.

MISIJA

Naša misija je zadovoljstvo naših klijenata kako bi mogli svoje vrijeme usmjeriti na ostvarenje svojih ciljeva na novim tržištima.

Foregin Investments
FOREIGN INVESTMENTS d.o.o.; Know-How; partner od povjerenja

NAŠA PRIČA

Naša priča započinje donošenjem odluke da svoje stručno znanje i vještine upotrijebimo kako bi olakšali put poduzetnicima. Nastaje ideja o pružanju usluga poslovnog savjetovanja koje su isključivo fokusirane na specifične potrebe klijenata. Cilj je omogućiti poduzetnicima da uštede vrijeme i novac i pružiti im podršku u njihovoj ideji stvaranja novih poduzetničkih priča.

ONI KOJI TO OSTVARUJU

Naša tajna se krije u ljudima koji su posvećeni jednom cilju: vašem uspjehu. Naša ekipa nije samo skup pojedinaca, već partnera koji dijele vašu strast prema postizanju ciljeva i ostvarenju poslovnih priča.

Foregin Investments
FOREIGN INVESTMENTS d.o.o.; Know-How; partner od povjerenja

Integritet:

Naša kultura temelji se na čvrstim vrijednostima integriteta i etike. Svi naši poslovni odnosi građeni su na povjerenju i transparentnosti.

Zadovoljstvo klijenata:

Naš uspjeh mjerimo vašim zadovoljstvom.

Lojalnost i timski duh:

Cijenimo lojalnost i timski duh. Naša zajednička predanost omogućuje nam da zajedno prevaziđemo sve izazove.

Podrška:

Bez obzira na to koliko je put do vašeg cilja dug ili zahtjevan, mi smo uz vas. Pružamo podršku u svakom koraku puta i dostupni smo kako bismo vam pomogli riješiti izazove s kojima se suočavate.